Způsob přihlašování do informačního systému Rejstřík sportu.

Vážení,

 

s účinností od 15. srpna 2021 MĚNÍ Národní sportovní agentura způsob přihlašování do informačního systému Rejstřík sportu.

Stávající způsob přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla bude rozšířen o přihlášení prostřednictvím tzv. e-identity.

Způsob přihlášení – viz text pod čarou.

Vážená paní / vážený pane,

s účinností od 15. srpna 2021 MĚNÍ Národní sportovní agentura způsob přihlašování do informačního systému Rejstřík sportu. Stávající způsob přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla bude rozšířen o přihlášení prostřednictvím tzv. e-identity. Funkcionalita je přístupná pro všechny osoby, které jsou vedeny jako statutární orgán organizace evidované Rejstříkem sportu.

Důvodem pro tuto změnu je začlenění Rejstříku sportu mezi online služby státní a veřejné správy v souladu s programem Digitální Česko.

Jaké výhody získá organizace žádající o podporu přihlášená pomocí e-identity?

  •         Žadateli o dotační podporu odpadne NUTNOST dodatečného ztotožnění, tedy pořízení notářsky ověřeného podpisu a jeho zaslání na adresu Národní sportovní agentury, což v konečném důsledku může zkrátit lhůtu pro získání finanční podpory.
  •         Organizaci/žadatele v rámci žádosti o dotační podporu budou moci zastupovat ověření statutární zástupci nebo jimi zmocněná další osoba disponující e-identitou.
  •         Oprávněný uživatel, přihlášený pomocí e-identity, bude moci zapisovat údaje do Rejstříku sportu a podávat žádosti o dotaci za všechny organizace, kde je statutárním orgánem nebo zmocněnou fyzickou osobou.
  •         Prostřednictvím e-identity je možné přistupovat do agend dalších úřadů státní a veřejné správy (pro příklad portál Občana, ePortál ČSSZ, ČÚZK - přihlašovací portál, více zde).

 

Uživatelský postup naleznete ke stažení zde

 

 

Ing. Martin Chmelík

Vedoucí oddělení evidence ve sportu

Praha 9, 190 00, Česká republika

+420 704 857 097 | chmelik@agenturasport.cz

Obrázky

Vyhledávání

Novinky

Zpravodaj ČUS 02/2024

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 02/2024

více »

Zpravodaj ČUS 01/2024

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 01/2024

více »

Zpravodaj ČUS 10/2023

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 10/2023

více »

Vyúčtování "Můj klub" 2023

Vážení sportovní přátelé,   NSA na svém webu zveřejnila informace a dokumenty k vyúčtování Výzev Můj Klub 2023 a Můj Klub 2023 - Pohyb a zdraví.   Informace…

více »

Zpravodaj ČUS 9/2023

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 9/2023 OBSAH ZPRAVODAJE ČUS 3 - VV ČUS upozorňuje: Vládní konsolidační balíček komplikuje práci dobrovolníků…

více »

Výzva "Můj klub 2024"

Vážení sportovní přátelé,   Národní sportovní agentura na svých stránkách zveřejnila výzvu "Můj klub 2024" https://nsa.gov.cz/dotace-neinvesticni/18-2023-muj-klub…

více »
všechny novinky

Menu