Z ČUS došla další nová informace k vyplnění Můj klub 2022

Vážení sportovní přátelé,

 

posíláme Vám novou informaci ze strany NSA k uvedenému dotazu "Jakým způsobem vyplnit kolonku na první straně žádosti Můj klub 2022 (v jednotném dotačním portálu), která je nazvaná "Účel, na který chce žadatel o dotaci žádané prostředky použít".  Dřívější informace tedy neplatí a platí návod vyvěšený na stránkách NSA https://agenturasport.cz/muj-klub-2022/. Návod přikládáme  i v příloze.

 

NSA se omlouvá za komplikace :)

 

Mgr. Tomáš Maurer

Vážení sportovní přátelé,

 

dle Vašich informací je v rámci žádostí Můj Klub 2022 nejvíce problému a dotazů se samotným Rejstříkem sportu a to konkrétně:

 

1) Kluby mají spoustu sportovců se stavem „Nenalezeno“ (popř. „Nenalezeno opakovaně“), které se následně nepočítají do výpočtu dotace. Jak postupovat v případě, že máme v Rejstříku sportovce s uvedeným stavem „Nenalezeno“ (popř. „Nenalezeno opakovaně“)?

Pokud jste přesvědčeni, že všechny údaje sportovce jsou správné (jméno, příjmení, rodné číslo), je potřeba se obrátit na odd. evidence ve sportu – rejstriksportu@agenturasport.cz (tel. 704 857 097), chmelik@agenturasport.cz (704 857 092). Připravte si prosím údaje osoby, jejíž nenalezené údaje chcete řešit, popř. je doplňte o adresu bydliště. Doporučujeme před kontaktováním NSA vše pečlivě zkontrolovat – někdy je důvodem stavu „Nenalezeno“ u daného sportovce maličkost – jako např. vynechaná čárka nad písmenkem ve jméně (místo „Adéla“ uvedete „Adela“), někdy je to speciální znak (apostrof nebo pomlčka v příjmení) nebo přesmyčka (místo „Karel“ uvedete „Karle“).

 

2) V Rejstříku sportu se po přihlášení v některé ze sekcí točí kolečko, systém píše „Nahrávání“, ale nic se neděje. Co s tím?
Tento problém se nejčastěji vyskytuje v sekci Import/Export nebo Sportovci u prohlížeče Chrome, ale někdy i u jiných prohlížečů. Zkuste použít jiný webový prohlížeč. Zatím máme vyzkoušeno, že funguje u Firefox. Stane se však, že u některého klubu Vám to v daném prohlížeči poběží, u jiného klubu ne.

 

Dotaz k vyplnění žádosti:

1) Jakým způsobem vyplnit kolonku na první straně žádosti Můj klub 2022 (v jednotném dotačním portálu), která je nazvaná "Účel, na který chce žadatel o dotaci žádané prostředky použít"

Stačí odkazem na Výzvu, tj: 

Článek 3., bod 3.1. a)+b) Výzvy - možné jsou všechny kombinace kromě samostatného c), protože na údržbu je možné použít max. 50% dotace.

 

Vyhledávání

Novinky

Zpravodaj ČUS 02/2024

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 02/2024

více »

Zpravodaj ČUS 01/2024

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 01/2024

více »

Zpravodaj ČUS 10/2023

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 10/2023

více »

Vyúčtování "Můj klub" 2023

Vážení sportovní přátelé,   NSA na svém webu zveřejnila informace a dokumenty k vyúčtování Výzev Můj Klub 2023 a Můj Klub 2023 - Pohyb a zdraví.   Informace…

více »

Zpravodaj ČUS 9/2023

Nové číslo ZPRAVODAJE ČUS 9/2023 OBSAH ZPRAVODAJE ČUS 3 - VV ČUS upozorňuje: Vládní konsolidační balíček komplikuje práci dobrovolníků…

více »

Výzva "Můj klub 2024"

Vážení sportovní přátelé,   Národní sportovní agentura na svých stránkách zveřejnila výzvu "Můj klub 2024" https://nsa.gov.cz/dotace-neinvesticni/18-2023-muj-klub…

více »
všechny novinky

Menu