NSA zveřejnila výzvu MŮJ KLUB 2023 POHYB A ZDRAVÍ

Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2023 – POHYB A ZDRAVÍ. Výzva je zaměřena na podporu sportovních klubů, u kterých mládež sportuje jedenkrát týdně. Z výzvy je zřejmé, že bez datové schránky se žadatelé neobejdou.

Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2023 – POHYB A ZDRAVÍ. Výzva je zaměřena na podporu sportovních klubů, u kterých mládež sportuje jedenkrát týdně. Z výzvy je zřejmé, že bez datové schránky se žadatelé neobejdou.

 

NA CO JE MOŽNÉ DOTACI POUŽÍT?

Dotaci je možné využít na následující oblasti podpory:

 

sportovní aktivity dětí a mládeže ve věku 3 až 14 let (ročníky 2020 až ročníky 2009),

zabezpečení sportovní, tělovýchovné a organizační funkce žadatele.

Sportovec může být zařazen do žádosti Výzvy 24/2022 – „Můj klub 2023 Pohyb a zdraví“  pouze za předpokladu, že nebyl tento sportovec (stejné RČ) u stejného žadatele (stejné IČO) zařazen v rámci žádosti o poskytnutí dotace do seznamu sportovců v jakékoliv kategorii sportovců dle bodu 12.4. Výzvy 21/2022 – „Můj klub 2023“.

 

Oprávnění žadatelé a způsobilé náklady jsou identické jako v řádné výzvě Můj klub 2023, s výjimkou zabezpečení údržby a provozování sportovních zařízení, která ve výzvě MK23 Pohyb a zdraví není zahrnuta.

 

Částka určená na jedno dítě je jednotná, a to ve výši 900 Kč.

 

KDY A JAK SE ŽÁDOST PODÁVÁ?

Žádost je možné podávat v termínu od 12:00 hodin dne 16. listopadu do 12:00 hodin dne 16. prosince 2022, a to výhradně na elektronickém formuláři, který je součástí Rejstříku sportu, a odeslat v rámci Jednotného dotačního portálu (JDP).

 

Odesláním žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím JDP není žádost ještě podána. Vyplněný elektronický formulář je nutné vygenerovat ve formátu PDF a zaslat – včetně všech příloh – datovou zprávou do datové schránky poskytovatele.

 

JINÝ ZPŮSOB PODÁNÍ NEŽ PROSTŘEDNICTVÍM DATOVÉ SCHRÁNKY NENÍ MOŽNÝ.

 

Důležité informace:

  • ID datové schránky (DS) poskytovatele je vnadiz2
  • datová zpráva musí být označena číslem žádosti
  • datová zpráva musí být podána z datové schránky žadatele nebo datové schránky zmocněnce
  • nově se žádost zasílá vč. všech příloh
  • žádost o poskytnutí dotace je podána okamžikem doručení zprávy do DS poskytovatele

VYUŽITÍ IS ČUS PRO IMPORT DO REJSTŘÍKU SPORTU

Česká unie sportu již předloni vytvořila pro členské tělovýchovné jednoty a sportovní kluby, které využívají informační systém IS ČUS k evidenci členské základny, funkcionalitu – tlačítko „Export rejstřík“. Kluby si tak mohou jednoduše vyexportovat soubor s daty o sportovcích a trenérech bez nutnosti dalších úprav.

 

Žluté tlačítko „Export rejstřík“ naleznete po přihlášení do IS ČUS v sekci Členové či Oddíly, vždy na konci stránky v pravém rohu. Vygenerovaný export obsahuje již pouze osoby pro platný rejstříkový zápis – to jest sportovce a trenéry, velikost členské základny v exportu tedy může být menší než je celkový počet členů v IS ČUS! Po stažení souboru (formát *.csv) do počítače je třeba jej otevřít v programu Excel, uložit a teprve poté nahrát do Rejstříku!

 

Zdroj: www.ptupraha.cz (https://www.ptupraha.cz/2022/10/nsa-zverejnila-dotacni-vyzvu-muj-klub-2023-pohyb-a-zdravi/)

Vyhledávání

Novinky

Sportovci roku 2023 města Hradec Králové

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy města Hradec Králové v kategorii mládeže a kategorii dospělých budou v rámci slavnostního večera vyhlášeni a oceněni. Dále budou…

více »

Podněty z SK, TJ a územních pracovišť ČUS k přípravě zákona o sportu

Vážení představitelé sportovních spolků, klubů, tělovýchovných jednot,   k této zprávě je přiložen dopis předsedy ČUS Miroslava Jansty s výzvou a možností pro…

více »

JAK UZAVŘÍT DPP PO NOVELE ZÁKONÍKU PRÁCE?

Převážná část novely je účinná již od 1. 10. 2023, některá ustanovení nabývají účinnosti později. Novela mimo jiné rozšiřuje informační povinnost zaměstnavatele uzavírajícího…

více »

DOTAČNÍ VÝZVA MŮJ KLUB 2024

Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2024. Výzva je zaměřena na podporu sportovních klubů, tělovýchovných a tělocvičných jednot, které se věnují sportování mládeže…

více »

Slunečná neděle přivedla na Den náborů a sportu rekordní počet dětí!

Druhou záříjovou neděli se uskutečnil ve venkovním areálu Slavie v Orlické kotlině třetí ročník Dne náborů a sportu za účasti celkem 42 sportovních klubů z Hradce Králové.

více »

Národní sportovní agentura zveřejnila výzvy MŮJ KLUB 2023 a MŮJ KLUB 2023 – Pohyb a zdraví – 2. kolo

Druhé kolo tradičních dotačních výzev je spuštěno od 13. září do 9. října a je určena žadatelům prvního kola, kteří neuspěli z důvodu administrativní chyby. 

více »
všechny novinky

Menu